Slovenija > Črna kronika
187 ogledov

Voznik čez polno črto, umrl petmesečni dojenček

Prometna nesreča v kateri je umrl dojenček PGE Celje
S policijske uprave Celje so poslali nekaj več informacij o prometni nesreči, v kateri je včeraj umrl petmesečni dojenček.

"51-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Laškem, je v neposredni bližini večstanovanjske hišo v Debru zapeljal čez neprekinjeno ločilno črto v trenutku, ko je 21-letna voznica pravilno pripeljala iz smeri Laškega. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja. Vozilo voznice je zavrtelo in odbilo v kovinsko ograjo," so pojasnili policisti. 

Vozilo povzročitelja pa je v trčenju obrnilo na bok in je zdrselo čez celotno vozišče do večstanovanjske hiše, kjer je obstalo na desnem boku. V prometni nesreči je umrl petmesečni otrok, ki je bil v vozilu povzročitelja. Ali je bil pravilno nameščen in pripet, policija še ni pojasnila. 

Prometna nesreča v kateri je umrl dojenček | Avtor: PGE Celje PGE Celje

Dojenček umrl, voznik in sopotnica huje poškodovana, sopotnika pa lažje

V vozilu povzročitelja so bili sicer poleg voznika in dojenčka še trije sopotniki. Voznik, ki je povzročil prometno nesrečo, se je v trčenju izredno hudo poškodoval, hudo je bila poškodovana tudi 20-letna sopotnica na zadnjem sedežu. 22- letni sopotnik na sprednjem sedežu se je v trčenju lažje poškodoval, prav tako je bil lažje poškodovan tudi 21-letni sopotnik na zadnjem sedežu. 

V trčenju se je lažje poškodovala 21-letna voznica, 35-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil za 21-letno voznico, pa je navozil na odpadle dele vozil, a po poročanju policije ni bil poškodovan. 

Prometna nesreča v kateri je umrl dojenček | Avtor: PGE Celje PGE Celje

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo že pet ljudi. Vse voznike opozarjamo na dosledno spoštovanje cestno prometnih predpisov in strpnost pri vožnji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • spiegel 17:45 28.marec 2017.

    Mislim da, če je vse to res, je vredno vsakršnega obsojanja! Apel na policijo da takoj ukrepa (če lahko seveda).

  • ode 15:44 28.marec 2017.

    Po faci sodeč (slika objavljena v slo. novicah) gre za zigota, ki mu nihče nič ne more.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:37 28.marec 2017.

    TI pa si model..... Bumbar