Magazin > VIP
78 ogledov

Vprašal je tudi očeta

Tjaša Kokalj Facebook/Tjasa Kokalj
Dopust se je za Tjašo Kokalj začel naravnost sanjsko.

Manekenka in voditeljica Tjaša Kokalj se je s fantom Klemnom odpravila na dopust na Lošinj, kjer je Klemen že prvi večer poskrbel za prvovrstno presenečenje. Ob sončnem zahodu je namreč pokleknil in svoje dekle zaprosil za roko. Tjaša je seveda privolila, zaroko pa sta proslavila z večerjo in sprehodom ob obali, je povedala za 24ur.com. Novico pa je najprej delila z mamo in prijateljicama. 

Kot je povedala, se je Klemen potrudil in naredil vse popolno. Že pred odhodom na dopust je vprašal Tjašinega očeta za hčerkino roko in oblikoval unikaten prstan. 

Par poroko načrtuje za prihodnje leto, misli pa jima uhajajo tudi že k naraščaju, je priznala Tjaša, ki se neizmerno veseli priprav in velikega dne. Zaročencema čestitamo tudi mi. 

Malo tu, malo tam

Tjaša sicer pravi, da si letos še ni privoščila pravega dopusta. "S kužkoma Kukijem in Medotom smo hodili po hribih in se res imenitno imeli. S fantom Klemnom pa sva si privoščila še nekaj trenutkov razvajanja v toplicah,“ pravi Tjaša. Ko se z zaročencem vrneta z Lošinja, za katerega pravita, da je njun otok, bosta imela turnejo po slovenskih krajih. "S kužki bova šla na Roglo, pa v Bovec, zelo ljuba pot nama je tudi skozi Tolmin in ogled Soče …“

Lepotički in njeni druščini želimo nepozabne trenutke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.