Magazin > Film & Glasba & TV
799 ogledov

Vračajo se California

Žurnal24 main
Buliču uspelo vnovič združiti Zupanov bend.

V torek oddaja Štos (Še v torek obujamo spomine) z Draganom Buličem praznuje 35 let. V studiu Vala 202 se bo zavoljo tega vnovič združilo kar nekaj nekdaj znanih slovenskih skupin, med njimi tudi California, katere pevec (Matjaž Zupan) je zadnja leta javnosti bolj znan kot prvi mož Sazasa.

Šank Rock ponudbo zavrnili

"Moj predlog je bil, da ob 35. obletnici poskusimo ponovno združiti slovenske skupine, ki so nekoč nekaj pomenile, danes pa ne igrajo več. Neuspešno sem poskusil združiti Šank Rock, saj med njimi vlada vojna – Uranjek je bil še za, Jelen pa za to ni hotel slišati. Več uspeha sem imel s Californio – klical sem kitarista Igorja Potočnika in vokalista Matjaža Zupana; po nekaj obotavljanja sta le pristala. Lačni Franz pa bo žal le Zoran Predin z mlajšo zasedbo, kar je skoraj tako kot Mick Jagger brez Rolling Stonesov," nam je zaupal vodja projekta Dragan Bulič, ki čez dober mesec, po 40 letih delovne dobe, uradno odhaja v pokoj.

Komentarjev 1
  • Boris Odreitz 13:11 16.julij 2014.

    groza tisti kateri so ukradli delo imenovano Newer say good by - kalifornija v očeh in MZ hektor kateri je podpisan pod falsifikat!Kje je zdaj tu zaščita avtorskih pravic.kaj storriti se vprašate?samo podpiši peticijo ...prikaži večijo in obveščaj kjudi naprej, naj izvedo kaj SAZAS je !!!http://www.pravapeticija.com/sazas_prepoved_delovanja_paradravne_ustanove