Šport > Nogomet
10 ogledov

Zgodba za vnuke: vratar izenačil v 94. minuti

Aruba Kendrick Dania Youtube
Kendrick Dania je vratar nogometnega moštva Britannia, ki nastopa v državnem prvenstvu Arube. Čuvaju mreže je uspelo to, kar so poslušali številni njegovi kolegi, pa jim ni uspelo. V 94. minuti je namreč zadel in svoji ekipi priboril točko.

V državnem prvenstvu Arube sta se pomerili ekipi Britannie in Nacionala. Slednji so v 94. minuti na gostovanju vodili z 2:1, njihov trener pa je opravil še zadnjo taktično menjavo. Domači so imeli na voljo le še prosti strel na sredini igrišča, v napad je zdrvel tudi vratar Kendrick Dania.

Dolga žoga se je večkrat odbila v kazenskem prostoru, zmedeno reakcijo branilcev Nacionala pa je izkoristil Dania, ki je pokazal dobro predvidevanje, kam bo žoga padla (za vratarja nič nepričakovanega) in z drsečim startom okroglo usnje poslal v mrežo.

Sledilo je seveda izjemno veselje domače enajsterice, saj jim je vratar zagotovil točko v praktično zadnji sekundi. Velikokrat smo že videli, da se vratar v zadnjih trenutkih tekme seli pred nasprotnikov gol, le redki pa so primeri, ko to dejansko obrodi sadove. Dania ima sedaj zgodbo, ki jo bo lahko pripovedoval vnukom ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.