Šport
25 ogledov

Vratar ostal brez dresa

Blackpool EPA
Že izločeni iz lige Championship, lastniki najslabšega igrišča v Angliji … ter po novem tudi nesposobni si privoščiti več kot en dres za golmana. Dobrodošli pri Blackpoolu!

Reči, da je za Blackpoolom, nekdanjim članom Premier lige, zelo težavna sezona, bi bilo zelo 
milo. Mandarine so namreč začele sezono s komaj dovolj igralci, da so lahko na tekmo prijavili pet zamenjav, že šest kol pred koncem prvenstva pa so si že zagotovile selitev v nižjo ligo. Predsednik kluba Karl Oyston je zagotovo najbolj osovražen predsednik v otoškem nogometu, povrh vsega pa nogometaši igrajo na igrišču, ki ne bi ustrezal niti pridelavi krompirja.

Navijači kluba so se tako že popolnoma navadili žalostnih ter absurdnih dogodkov, ki so stalnica v njihovem klubu. Nova sramota, ki se je dogodila na zadnji tekmi mandarin, torej ni bila presenečenje. Blackpoolov vezist Andrea Orlandi je namreč razkril, da vratar kluba Joe Lewis ni imel na voljo več nobenega dresa, ki bi ga oblekel za dvoboj z Readingom. Zato je moral uporabiti dres, ki ga je že podpisal ter je bil namenjen sponzorju, kateremu naj bi ga predal po tekmi.

"Pred tekmo sem opazil njegov dres. Bil je podpisan, tako da sem pomislil, da ga bo po tekmi 
podari v kakšni nagradni igri (nekaj povsem običajnega v Angliji; op. p.). Toda izkazalo se je, da temu ni tako. Sam namreč podpisa sprva sploh ni opazil. Ko pa ga je končno opazil, je želel dres zamenjati. A so mu sporočili, da nimajo več nobenega na voljo. Bilo je zelo hecno, saj je podpis poizkušal prekriti z obližem, kar je le še poslabšalo situacijo," je dejal Orlandi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.