Šport > Nogomet
23 ogledov

Vratar Wiland vse drugo kot navdušen nad igralci Celtica

celtic inter EPA
Igralci Celtica švedskih nogometašev niso navdušili. "Veliko govorijo, a za tem ni ničesar," je povedal branilec Rasmus Bengtsson.

Sicer je škotski Celtic premagal nogometaše iz Malmöja v dodatnih kvalifikacijah za Ligo prvakov s 3:2, spoštovanja nasprotnikov pa si niso uspeli priigrati.

"Vsi so svinje, taki pač so. Moraš ostati miren in se osredotočiti na tekmo. Leigh Griffiths (op. a.: napadalec, ki je dvakrat zadel za Celtic), ne vem kaj bi rekel, vedel se je kot otrok, ves čas je nekoga vlekel za majico," je po tekmi povedal vratar Malmöja Johan Wiland.

"Igralci so veliko govorili. Najbrž veste koga mislim. Imajo kapetana in nekaj drugih igralcih, ki radi govorijo, a za tem ni ničesar," deli slabo mnenje o nogometaših Celtica obrambni igralec Rasmus Bengtsson. "Nekateri se bolj osredotočijo na govorjenje, kot na nogomet. Menim, da jim to ni v prid, da tečejo po igrišču in se osredotočajo na druge stvari."

Jo Inge Berget, ki je zadel drugi gol Malmöja v 94. minuti, se svojim kolegom ni želel pridružiti: "Ne bom rekel, da so svinje. Imajo nekaj žilavih igralcev. To smo vedeli že pred tekmo, temu se moraš enostavno prilagoditi."

Povratna tekma dodatnih kvalifikacij za Ligo prvakov med Celitcom in Malmöjem bo 25. avgusta na Švedskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.