Slovenija
71 ogledov

Vreme: Počasi se začenja kurilna sezona

Vreme Profimedias
Nedelja in ponedeljek bosta občasno deževna dneva. V prihodnjem tednu bo hladneje, počasi se bo začela nova kurilna sezona, nam sporočajo vremenarji.

Začenja se ponoči, ko se bo povsod pooblačilo, najprej pa bo začelo deževati na zahodu.

Jutri bo oblačno, dež se bo dopoldne od zahoda razširil na vso Slovenijo. Ob morju bo lahko tudi zagrmelo. Popoldne in zvečer bodo padavine prehodno oslabele ali celo ponehale in se v noči na ponedeljek ob prehodu hladne fronte znova okrepile.

Temperature danes in jutri

Danes bo še zelo toplo za ta čas,najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26, na severozahodu okoli 19 stopinj C.

Sicer bo na severnem Primorskem, Gorenjskem in Notranjskem spremenljivo oblačno s kakšno kapljo dežja. Drugod bo povečini sončno. Pihal bo jugozahodni veter.

Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, ob morju 18, najvišje dnevne od 15 do 20, na Primorskem do 22 stopinj C.

Treba bo zakuriti

V ponedeljek bo sprva oblačno in deževno, v bližini morja tudi z nevihtami. Sredi dneva bo dež postopno ponehal, popoldne se bo od zahoda delno zjasnilo. Hladneje bo, na Primorskem bo prehodno zapihala burja.

V torek bo v zahodnih krajih precej jasno, drugod pa spremenljivo oblačno s kakšno ploho. Pihal bo severni veter.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.