Magazin
967 ogledov

Vroča predstava kar med vožnjo

Erotično Shutterstoch
Le kaj je huje, če ti ukradejo žensko ali avto?

Kakorkoli, Petru so ukradli oboje. Avtomobil namreč in njegovo žensko v njem. Pa ni šlo za neko klasično ugrabitev, da ne bo pomote. Lahkomiselna Ajda se je na poročni zabavi svoje prijateljice zapletla s predrznim tipom, ki je imel polna usta samohvale. Petru njen karakter nikoli ni bil povsem jasen, ampak njej so bili že od nekdaj všeč takšni faloti. Predrzni hvalisavci s polnimi koši obljub. Da je dokazal, kar je gobezdal ves večer, je sunil avtomobilske ključe iz Petrove jakne, nato pa pograbil še njegovo dekle in jo skupaj z njo mahnil na obalo. Ajdi se je vse skupaj zdelo nadvse imenitno in med vožnjo je nekajkrat rekla, da se je Petra naveličala ter da potrebuje nekaj novega v svojem življenju. Morda predrznega tipa, ki si je upal storiti, kar je storil, ali pa nekoga povsem drugega. Bilo ji je vseeno, da le razbije monotonost v svojem življenju. "Ampak avto bova pa mogla vrniti," se je nasmihala na sovoznikovem sedežu. Ker ji sama vožnja v ukradenem avtu bivšega fanta ni bila dovolj adrenalinska, se je odločila splezati na zadnje sedeže in vozniku prirediti manjšo zabavo. Nadvse zadovoljen je v vzvratnem ogledalu opazoval brhko mladenko, ki se je pričela slačiti in naposled pokazala svoje golo oprsje. Joški je stiskala med dlani in se skušala z jezikom dotakniti bradavic. Ni šlo. Ali je imela prekratek jezik ali pa premajhne joške. Kakorkoli, vozniku so bili njeni joški tako všeč, da bi kmalu povzročil nesrečo. Za las se je izognil nasproti vozečemu vozilu in nadaljeval proti cilju. Le še nekaj minut sta imela do tja, pa ni bil prepričan, da jima bo uspelo. Na armaturno ploščo so namreč od nikoder priletele njene spodnjice. Kot s frače, je s prstov izstrelila svoje rdeče tangice in se na ves glas smejala ob imenitnem zadetku. Njegove oči so se še enkrat več umaknile s cestišča kar bi bilo kmalu usodno. Glasno opozorilo hupe s tovornjaka je zaleglo in voznik je končno ustavil, po cesti plešoče, vozilo. Našel je prikladen izvoz in zapeljal na samo, potem pa znova pogledal v vzvratno ogledalo. Zadaj je imela prižgano stropno lučko, noge je ovesila vsako preko enega sedeža in si med njima s prsti nesramno obdelovala potrebno mucico.

Zvijala se je in stokala kot, da bi jo obdelovali trije veliki korenjaki, on pa je "trdotičen" navdušeno opazoval njeno predstavo. Pohotno se je grabil za mednožje in tuhtal kdaj bo pravi trenutek za naskok, vsekakor močno potrebne, ženske na zadnjih sedežih.  "Si ga drkaš prasec?!" je zasikala in si še globlje zarinila dva prsta. "Drkaj si ga pred mano!" Ubogal jo je kot pohleven psiček, potegnil korenjaka iz hlač in ga pričel žuliti v pesti. Oči so se mu v poltemi pošteno svetile in vse bližje je bil trenutek, ko ne bo zdržal več. Še sam je zlezel k njej na zadnje sedeže in zadovoljno ugotovil, da so se njene noge še bolj konkretno obesile preko naslonov prvih sedežev.  Romantiki v tistih trenutkih ni bilo mesta in nestrpnež se je z največjim zadovoljstvom zaril vanjo. "Imaš še vedno prste noter?!" je odskočil in izbuljil oči. "Precej rabim ljubček, da me zadovolji," je odvrnila. "Boš zmogel?" Prej polna usta samohvale so prvikrat ostala brez besed in čvrstost korenjaka nenadoma ni več kazala na to, da bi bil sposoben izpolniti vse zadane obljube. "Samo probaj, vsem bom povedala!" je zarjula nanj in se ga čvrsto oklenila z nogami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.