Magazin > Film & Glasba & TV
114 ogledov

Bitka parov: Vroči prizori in vroča izpoved

bitka parov
1/6
Voyo
Najbolj "poreden" par v šovu Bitka parov sta zagotovo Tanja in Aleš.

Po ženskem izzivu, ki so ga razen Zvonke opravile vse kandidatke šova Bitka parov, so se Aleš in Tanja ter Uroš in Jasmina namakali v masažni kadi. Tam je pogovor hitro nanesel na seks in Aleš je razkril marsikatero pikantno podrobnost.

V Urošu in Jasmini sta zgovorna kandidata našla hvaležna sogovornika. Uroš je med namakanjem v vodi malce zmasiral partnerkine umetne dojke, za katere je plačal 3000 evrov, in z veseljem prisluhnil vroči zgodbici. Aleš in Tanja sta se namreč pred časom udeležila zabave, na kateri sta preizkusila seks stol. "Fotelj, ki ni raven in na enem koncu malo višji. Tisto pa priporočam. Če bosta kdaj imela možnost ... To je noro," je bil navdušen Aleš.

Nad njunim ekshibicionističnim značajem in Tanjinim razkazovanjem spodnjic pa niso vsi navdušeni. "Zanju ni sramota, saj sta takšen par. Malo šovbiznisa, malo ono... Zame osebno in mojo punco pa bi bila sramota," je povedal Lijin fant Aljoša, Aleš, ki je v šov vstopil z Ivano, pa je izjavil, da takšne vrste žensk, kot je Tanja, nima rad.

Včeraj sta sicer na zadnjem mestu pristala Vojko in Zvonka, ki se morata prihodnji teden bati za obstanek v šovu.

Več o šovu lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.