Magazin > Lepota & telo
98 ogledov

Vroči trendi poročnih prstanov

Bacarat
1/12
www.bacarat.si
Poročni prstani niso več le tanki enobarvni okraski z briljanti. Najnovejši trendi narekujejo drznost pri kombiniranju materialov, individualni dizajn in živahne vzorce.

"Zadnji modni hit poročnih prstanov so prstani, narejeni iz kombinacije žlahtne kovine in ostalih materialov, naprimer karbona ali lesa," razlaga Sandi Slanc iz Zlatarsko glaverskega ateljeja, ki bo zmagovalcema Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu podaril unikatna poročna prstana njihove blagovne znamke bacarat.

In prav unikatnost, sodobnost in upoštevanje individualni želja so vse pogostejše zahteve mladoporočencev, ki želijo ljubezen okronati s prav posebnim nakitom. Poročni prstani bacarat so izdelani in obdelani zelo natančno, poleg drznih kosov pa kolekcija ponuja tudi večne klasične in elegantne prstane z briljanti, ki ne gredo nikoli iz mode. Ker so prstani bacarat simbol večne ljubezni in predanosti, dobite tudi doživljenjsko garancijo.

Bi jih imeli tudi vi? Prijavite se!

Poročna prstana pa ne bosta edino darilo, ki ga bosta dobila zmagovalca Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu. Poleg profesionalne organizacije in izvedbe poroke, obreda na Predjamskem gradu, slavja s slavnostno večerjo s petimi hodi v Jamskem dvorcu, poročne obleke in čevljev za ženina in nevesto, tiskovin, plesnega tečaja, pričeske in ličenja bomo poskrbeli tudi za vse cvetlične aranžmaje, slastno poročno torto, ognjemet, foto- in videospomine ter nepozabno poročno križarjenje. Nikar ne zamudite priložnosti in se prijavite. Časa imate le še do srede, 27. februarja, do 8. ure. Prijavite se tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.