Magazin > Lepota & telo
11 ogledov

Vroči trendi z modnih brvi

Vivienne Westwood
1/7
Imaxtree
Dovolite si, da vas osvojijo smernice, v katerih ne boste ostale neopažene.

Nosite umetnost

Tekanje po italijanskih galerijah, kapelicah in cerkvah lahko zamenjate za modno doživetje. Če se radi spogledujete z umetnostjo, vas bodo gotovo navdušili renesančni potiski na oblačilih modnega dvojca Dolce & Gabbana, ki je svoje modno dekle tokrat odel kar v znane poslikave pobožnih motivov. Zelo zlato, zelo drzno in zelo izzivalno.

Damsko

S svilenimi rokavičkami, pokrivali in ustnikom za cigarete boste videti zelo damsko. Drzno spogledovanje z moškimi modnimi smernicami in opaznimi ženskimi detajli, pa tudi s klasično večerno eleganco, je uspelo modni znamki DSquared.

Barvna kraljica

Elektro modra je barva, po kateri si bomo zapomnili tudi letošnjo zimo. Čisto nič ne bo narobe, če boste med seboj kombinirali več odtenkov, modra pa še posebno zažari na plaščih, plišu, pleteninah in čevljih. Všeč nam je, kako so si modre smernice zamislili pri modni znamki Sportmax.

Izzivalno

Za še več izzivalnosti je s plašči, nogavicami, šali, čevlji in torbicami v povsem svojem slogu poskrbela Vivienne Westwood. Ne glede na to, ali se plašči zapenjajo z gumbi ali na preklop, so vsi preveliki in zaradi drznih barvnih kombinacij več kot le opazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.