Magazin
734 ogledov

Vsa vroča me je čakala pri sosedu

seks Shutterstock
Blanka je tisti dan dobivala silne ideje. Pod vtisom skorajšnjega potovanja je bila čedalje boljše volje in je svojemu Marku pripravila veliko presenečenje. Ko se je vrnil domov z zadnje službene poti pred dopustom, je naletel na sila neobičajen prizor.

Na hodniku so bili razmetani njeni čevlji z visoko peto. Vedno je imela vse reči urejene in pospravljene, zato se mu je to zdelo zelo nenavadno. V dnevni sobi je naletel na njeno srajčko, ki je ležala na tleh in sledil hlačam, ki so ga vodile proti kuhinji. Tam je preko stola visel rdeč, čipkast modrček, na mizi pa ga je čakalo sporočilo. »Tisto, kar je še ostalo na meni, lahko slečeš sam! P.S. Če me najdeš.« Na balkonu sredi zime verjetno ni stala v spodnjih hlačkah, lahko pa bi bila le še v spalnici ali kopalnici. Nekako si jo je predstavljal ležati sredi njune velike postelje, zato je nadvse vznemirjen krenil proti spalnici. Pred vrati si je že slekel majico in si odpel hlače, a v sobi ni bilo nikogar. Zamišljeno se je zazrl naokoli in si rekel, da je pač v kopalnici. Ko pa je vstopil v kopalnico, ga je tam pozdravilo le brnenje sušilnega stroja. Le kje za vraga bi bila?

Kmalu bi padel zaradi razpetih hlač, ki so se mu spustile skoraj do kolen, ko je hitel proti shrambi. Dvomil je, da bo tam, a je šel vseeno pogledat. Na polici pri vratih ga je čakalo novo sporočilo. »Kaj je ljubček? Me ne najdeš? Morda sem pa pri sosedu, hehehe!« Pri sosedu?! Khm … Pri sosedu?! Seveda, pri sosedu je! Sosed je bil tisti teden odsoten in jima je pustil ključe od stanovanja, da bi hranila mačko. Blanka je rekla, da si bo en dan zagotovo privoščila njegovo masažno kad. Potegnil je hlače do pasu in previdno stopil iz stanovanja, ter krenil po stopnicah. Tiho kot miška je pritisnil na kljuko in vrata so se k sreči odprla. Ko jih je zapiral, ga je na notranji strani čakalo novo sporočilo. »Oh, ljubček! Končno! CMOK!« P.S. Zakleni.«

Seveda bo zaklenil. Še zavaril bo vrata, če bo treba. Sosedovega stanovanja ni preveč dobro poznal, a je kopalnico hitro našel. Ko je odprl vrata, je zadišalo po dišeči kopeli, v kateri pa ni bilo njegove lepotičke. Zagledal jo je v ogledalu, kako za njim izzivalno nastavljena sedi na previjalni mizi. Božala si je prsi, mu pošiljala poljube in ga vabila med razkrečene noge. Takšne pohote že dolgo ni občutil in ko se je obrnil proti njej, mu je zadeva že pošteno stala pokonci. Spustil je hlače na tla, stopil iz njih, potem pa šel k njej. Z rokami se je sprehodil po njenih gladkih nogah, ji pobožal mamljive obline, nato pa slekel še tisto zadnje, kar je imela na sebi. Rdeče spodnjice so končale na tleh, on pa z obrazom med njenimi nogami. Z jezikom jo je vedno znal pripraviti do nežnega ječanja, ji sesal nabrekel gumbek, vse dokler ni pričela glasneje stokati, potem pa vstal in ji s korenjakom v roki pošteno zagrozil. Njene oči so se omamljeno sukale sem ter tja, noge so ji še močneje zlezle narazen in ko jo je nasadil na svoj ponos, je milo zacvilila, ter se ga oklenila z vsemi štirimi.

»Mislila sem, da bova v masažni kadi?« je zavzdihnila. »Saj bova,« je odvrnil. »V kadi, na njej, pod njo, v kuhinji, sobi, spalnici, na hodniku, povsod bova, mila moja, povsod.« Zaril se je vanjo, da ji je povsem vzelo sapo, se pripojil na našobljene ustnice in z jezikom poiskal njenega. Bila sta potrebna drug drugega, potrebna hitre potešitve, potem si bosta že vzela čas za nežnosti. A tisti hip sta potrebovala le seks brez razmišljanja, morda celo nekoliko grobega. Rada je imela udarce po zadnjici in ob tem umazano govorila. Masažna kad bo že še prišla na vrsto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.