Magazin
268 ogledov

Vsak trenutek bo izpadla prava cipa

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
Luka in Nina sta se povsem po naključju spoznala v nekem lokalu. Duhovito je pripomnil nekaj glede njene hoje, ko je elegantno stopala mimo njega.

Za nekaj sekund se je ustavila, se sklonila k njegovi rami in mu zašepetala, da takšni fantje kot je on večkrat potrebujejo dodatno zdravstveno zavarovanje. K sreči je ona samska in skrbi prav za to. Za zavarovanja.

Sprejel je ponudbo, da mu na domu predstavi več opcij, od katerih bi se morda celo odločil za katero izmed njih. Odvisno od razpoloženja in tega, ali mu bo zadevo predstavila kot nekaj kar nujno potrebuje. Nina je prispela točno kot švicarska ura. Pozvonila je pri vratih in ni dolgo čakala, da ji je odprl nasmejan fant, ki ga je spoznala pred nekaj dnevi. Tudi sama se je nasmehnila, a vsaj za polovico manj. Hotela je ostati resna, uradna kolikor se je le dalo. Opazila je, da je zadela v polno z izbiro oblačil. Ves čas je poželjivo opazoval njene obline, katerih ozek kroj ni prav nič sramežljivo skrival. Ko je sedla nasproti njega, se je potrudila, da je razgalila čim večji del svojih dolgih nog, potem pa na koleno nastavila notesnik in pričela pisati. Sprva le odgovore na osnovna vprašanja, potem osebne podatke in na koncu je želela nekaj trenutkov zase, da poišče primeren paket zavarovanja zanj. "Bi rad morda še kakšno posebno varovalko?" ga je dvoumno vprašala.

"No, ja ... morda pa bi se res lahko zavaroval pred takšnimi lepoticami kot si ti." Za trenutek jo je zmedel, a ne preveč. Zamenjala je nogi in upala, da je ujel kak poseben detajl. Tokrat se je nekoliko bolj sproščeno nasmehnila in si nekaj zapisala. "In kaj je bilo to, če smem vprašat?" je bil radoveden. V roke mu je potisnila notesnik na katerem je na koncu z velikimi črkami pisalo: "PEČEN!" Nenadoma sta oba bruhnila v smeh in od zavarovalnih polic prešla na preteklo druženje v lokalu, osebna vprašanja, in ko so ta postala že zelo osebna, je on napravil prvi korak. Sklonil se je naprej in se z obema rokama naslonil na njena razgaljena kolena. V glavo ji je butnila kri in ji obarvala lica, ki so postala pravi smerokaz zanj. Pogumno je zarinil prste pod njeno rdečo obleko, jo stiskal za stegna in se nevarno hitro bližal njenemu mednožju. Ona je ostajala brez sape, vedela je, da bo vsak trenutek izpadla prava cipa, a nikakor ga ni želela ustaviti v njegovi nameri. Lagala bi, če bi rekla, da si tega ni želela že tisti hip, ko je odšla od doma. Da ni na to pomislila med vožnjo proti njemu, in da ni nalašč vrgla noge preko druge tako, da mu je pokazala svoje spodnjice.

Neznansko je uživala v njegovi predrznosti brez primere. Celo olajšala mu je pot med noge in jih pridno razmaknila, ter tiho zastokala, ko se je s konicami prstov prvič dotaknil njenih spodnjic in češpljice pod njimi. Čutila je, kako se želi prebiti pod njihov rob, kar mu je nazadnje tudi uspelo in kako jih počasi vleče z nje. Ni se ustavil, dokler jih ni snel preko gležnjev, ki so nato zdrknili preko njegovih ramen, nad katerimi so se ustavila šele njena kolena. Ni mogla verjeti svojim očem, ko je opazovala, kako njegova svetlolasa glava izginja med njena stegna. Vroče ustnice so zažigale pot od kolen proti središču in na koncu povzročile pravo eksplozijo, ko so se dotaknile njene raznežene princeske. Z ustnicami in jezikom je božal njene sramne ustnice, se občasno na rahlo dotaknil vse bolj občutljivega ščegetavčka in jo spravil v delirij.

Kot bi mu govorila, kaj naj počne, jo je pripravil do izjemnega vrhunca s prstom globoko v češplji in pogledom uperjenim v njene oči. Tako silovito še nikoli ni prišla in potrebovala je nekaj časa, da je prišla k sebi. Kasneje sta se ljubkovala v njegovi postelji, kjer mu je ona pod rjuho vračala z usti na njegovem korenjaku. Razgalil jo je, saj si je želel opazovati, kako se lepa zavarovalna agentka igra z nevarnim predmetom. "Veš, v resnici bi morala zavarovati sebe, hehehe!" jo je podražil in ji prste zakopal v lase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.