Slovenija
16 ogledov

Vse poti vodijo proti morju

kamera ivanje selo PIC
Slovenske ceste, predvsem tiste, ki vodijo proti morju in Hrvaški, so spet polne turistov. Čakati je treba tudi na mejnih prehodih s Hrvaško.

Na primorski avtocesti so odstranili posledilce prometne nesreče, ki je več ur ovirala promet pred počivališčem Ravbarkomanda v smeri Kopra, poroča Prometno-informacijski center.

Povečan promet je tako proti Primorski in na cestah proti mejnim prehodom s Hrvaško. Zgoščen promet je od Kopra mimo Šmarij proti Dragonji, na regionalni cesti Logatec - Planina - Postojna ter od Postojne proti Pivki.

Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila pri izstopu iz države: Dragonja 15 minut, Jelšane 25 minut, Petrina 15 minut.

Gneča tudi na Hrvaškem

Povečan promet je tudi na hrvaških avtocestah in cestah, ki vodijo proti morju. A hrvaški prometni avtoklub HAK o kakšnih večjih zastojih ne poroča.

Promet je sicer nekoliko povečan v pristaniščih, kjer pa o večjih čakalnih dobah za vstop na trajekte trenutno ni poročil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.