Magazin > Film & Glasba & TV
269 ogledov

Vse to je šlo narobe med nastopom Raiven

Ema 2017, Raiven Saša Despot
Med nastopom pevke Raiven je šlo kar nekaj stvari narobe.

V drugem polfinalu je poleg ostalih izvajalcev nastopila tudi Raiven s pesmijo Zažarim. Na Facebooku smo zasledili, da se nekateri gledalci sprašujejo, kaj se je zgodilo med njenim nastopom, saj se jim je zdelo, kot da je vmes ugasnil mikrofon.

"Joj, ja, grozno je bilo. Za dve sekundi mi je začelo zelo glasno hreščati v slušalkah in sem se zelo ustrašila, ker se sploh nisem slišala. Nisem vedela, ali je to samo v slušalkah, nisem vedela, kaj je bilo narobe," je za Žurnal24 povedala 20-letna Raiven: "Zaradi česa takšnega te je potem cel nastop strah, kaj bo in če se bo ponovilo."

Povedala je, da so se ji organizatorji po nastopu opravičevali, da je prišlo do tega: "Ampak to se zgodi, mikrofon izgubi signal. Se mi pa ne zdi fer, če se lahko tako izrazim, da ljudje, ki niso profesionalni glasbeniki, mislijo, da sem ostala brez glasu."

To pa ni edina stvar, ki je šla narobe. "Tudi z osvetljavo ni bilo tako, kot bi moralo biti. Moja obleka bi se morala veliko bolj svetiti. Na vajah je bilo kot bi moralo biti, na predizboru pa ne. Ampak vsaj vemo, kaj popraviti v finalu."

Za odgovore, kaj se je zgodilo z mikrofonom, smo se obrnili tudi na RTV Slovenija. Na njihov odgovor še čakamo.

Komentarjev 5
  • an.star 15:00 23.februar 2017.

    K.I.S.S. Kids in Satan's service

  • Mahi 11:41 23.februar 2017.

    Slabo je zapela, sedaj pa so mikrofoni krivi :)

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:00 23.februar 2017.

    Zato sem napisal KAO glasbene sladokusce, torej samooklicane strokovnjake in mainstreamerje. To je korito za štancarje tipa Raay