Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Vsi stojijo za Perovičem

Tomaž Perovič Žurnal24 main
Uredništvo informativnega programa in športa Planet TV je danes Tomažu Peroviču izkazalo stoodstotno podporo za mesto novega odgovornega urednika informativnega programa in športa Planet TV.

Tomaž Perovič tako poleg funkcije direktorja informativnega programa in športa prevzema tudi mesto odgovornega urednika informativnega programa in športa Planet TV.

Da Perovič odhaja na Planet TV, se  je začelo govoriti takoj, ko je na Pro Plusu, kjer je bil do sredine novembra direktor in odgovorni urednik informativnega programa na POP TV, dal odpoved.
Zamenjala ga je Tjaša Slokar Kos.

Kot so za Žurnal24 povedali na Planet TV, so z Bojanom Travnom, ki se je kot direktor informativnega programa in športa ekipi pridružil konec maja, "sporazumno prekinili sodelovanje". Da razmišlja o odhodu s televiziji, je jasno že nekaj časa. RTVS je na Twitterju celo potrdila, da se s Travnom dogovarjajo za sodelovanje.

Traven je od Perovičevega prihoda na Planet TV, se pravi od decembra, opravljal vlogo odgovornega urednika informativnega programa in športa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.