Šport
17 ogledov

Vstopnic ne kupujte predčasno

Slovenija Italija EuroBasket Stožice Ljubljana Saša Despot
Vse ljubitelje košarke, ki bi si želeli ogledati tekme 3. dela EuroBasketa 2013 (od vključno četrtfinala dalje), pa za te še nimajo vstopnic, organizator poziva, naj – tudi zaradi izkušenj z zapleti pri prehodu v 2. del – vstopnic ne kupujejo predčasno, če si želijo ogledati točno določene tekme svojih reprezentanc.

Končni razpored tekem četrtfinala bo namreč znan šele po končanih zadnjih tekmah drugega kroga, torej najprej v noči s ponedeljka (16. septembra) na torek, ko bo novi razpored najprej objavljen na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije, na vseh naših družbenih omrežjih (Twitter in Facebook), potem pa tudi na uradni spletni strani EuroBasketa 2013.

Je pa že zdaj jasno to, da bo Slovenija, v kolikor se uvrsti v četrtfinale ali polfinale, obe tekmi igrala ob 21.00, medtem ko je dan igranja četrtfinala odvisen od uvrstitve v drugem delu.
 
S tem želimo obiskovalce obvestiti, da je šele uradno objavljeni razpored tekem prvenstva (dneva in ure teh dvobojev) lahko podlaga za nakup točno določenih vstopnic;

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.