Šport
19 ogledov

Vstopnice za Chelsea le še do sobote

Maribor, Schalke EPA
Po rekordnem navijaškem obisku Gelsenkirchna se obeta nova invazija privržencev Maribora, tokrat na Stamford Bridge.

Na Auf Schalke Areni se je zbralo 1300 navijačev Maribora, s čimer je tekma proti Schalkeju v drugem kolu Lige prvakov postala rekordna za slovenske prvake, ki jih na gostovanju še nikoli ni spremljalo toliko simpatizerjev.

Naslednja preizkušnja v elitnem evropskem tekmovanju četo Anteja Šimundže čaka čez teden dni (21. oktober), ko se bodo v gosteh pomerili s slovitim Chealsejem. V Ljudskem vrtu zatrjujejo, da se glede na povpraševanje spet obeta množično vijoličasto romanje v tujino.

Zadnji rok: sobota ob 12.30

Predstavniki londonskega kluba so za sedež v gostujočem navijaškem sektorju določili ceno 45 evrov. Dragoceni lističi hitro dobivajo lastnike, preostale vstopnice si lahko priskrbite v Vijol'čni bajti - med tednom med 9. in 19. uro, v soboto pa od 9.00 do 12.30. Sobota je tudi skrajni rok za nakup vstopnice za tekmo na Stamford Bridgu, kasnejši nakup ne bo mogoč. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.