Šport > Nogomet
12 ogledov

Vučkić se zaveda neprijetne resnice

haris vučkić Profimedias
Slovenski vezist Haris Vučkić priznava, da pri Newcastle Unitedu bržkone nima prave prihodnosti.

Haris Vučkić je leta 2009 podpisal pogodbo z Newcastle Unitedom in pogumno zakorakal v svet angleške Premier League, kjer pa kljub visokim pričakovanjem ni pustil večjega pečata.

Newcastle, ki se je po koncu lanske sezone preselil v drugorazredno tekmovanje, je slovenskega vezista posodil Cardiff Cityju, Rotherham Unitedu, Rangesom, Wiganu in Bradford Cityju, kateremu se je pridružil pred začetkom letošnje sezone.

Vučkić je prepričan, da je Newcastle z Rafaelom Benítezom naredil korak v pravo smer, čeprav se zaveda, v klubu nima prave prihodnosti.

''Pravi ljudje so prišli v klub. Dobro jim gre in upam, da bodo klub vrnili tja, kamor spada. Ne samo v Premier League, ampak tudi v Evropi. Mislim, da je klub tega sposoben. Ne vem, kako razmišlja trener. Newcastle je speči velikan. Upam, da ga bo Rafa prebudil,'' je povedal Vučkić, ki naj bi v Bradfordu ostal do zimskega prestopnega roka.

''V tem trenutku v Newcastlu ne vidim svoje prihodnosti. V nogometu se lahko marsikaj spremeni, a trenutno ne verjamem, da sem del Newcastlovega načrta. Klubov je veliko in upam, da bom našel pravega, kjer bom eden ključnih mož in bom lahko ves čas igrat. To je moj cilj. Včasih je treba narediti korak nazaj, da ga lahko narediš naprej,'' je zaključil 24-letni vezist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.