Avto
208 ogledov

Kaj se zgodi, če renaultu namestiš značko VW?

VW Talisman Renault/VW
Splošno mnenje je, da je v svetu avtomobilizma veliko kopiranja med znamkami. Skoraj ni novega modela, pri katerem analitiki ne bi našli podobnosti. Bi prepoznali, da gre za Renaulta, če bi nanj namestili značko Volkswagna?

Pri specializiranem avtomobilističnem spletnem portalu Carscoop so naredili zanimivo primerjavo. Renaultu talismanu so zamenjali logotip na motorni maski z Volkswagnovim in odstranili led sijalke. Zapisali so, da bi lahko, če bi mu obesli drugo značko, bil tudi Nissan, Chevrolet, ali katerikoli drug model, tudi nova generacija passata.

Bi na prvi pogled prepoznali za katero znamko modela gre? Povejte v anketi.

Talisman | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 8
  • mitja vilar 14:51 03.avgust 2015.

    Če pa pogledaš pod pločevino, imajo enake akumulatorje, identične materiale za sedeže, stekla, alternatorje, vijake, vbrizgalne šobe pri dizlih, orodja za ta vozila se dela z identično programsko opremo, cnc ji vsaj v eu z istim jezikom....KOrak naprje, veliko teh ...prikaži več stvari je identičnih pri proizvajalcih tovonih vozil, pri letalih je nekaj proizvajalcev motorjev, ki pokrivajo cel svet.Edino, kar je skupno vsem tem rečem je, da so namenjene vedno bolj nepismenim ljudem. IN da potebuješ tud že za menjave žarnic obiskati servis.In vse tole prodajajo z posnetki vrash testov pri hitrostti recimo 70 km/h, v praksi pa se pelje voznik 100 km in tisti nasproti tudi. Crash testov pri udarcih z 200 km ljudem ne kažejo.

  • macko 10:49 03.avgust 2015.

    renault, je super, če ga nimaš za vozit, sicer priporočamnakup dveh : enega za vozit, drugega za na serviis, pardon, renaultovo cerkev.ko ga kupiš, postaneš vernik..

  • paulista 07:43 03.avgust 2015.

    Renault je firma, ki je dala največ inovacij v avtomobilski industriji podatek se lahko preveri od varnosti, enoprostorca v začetku 80-tih, ki so ga vsi kopirali...bili uspešni v F1 kjer so osvojili vse možno kot moštvo in dobavitelj motorjev za ...prikaži več primerjavo ena velika znamka BMW je bila v F1 8 let kot moštvo in so osvojili 1 zmago ...Renault pa medtem 6 naslovov (Renault + Red Bulll)... Vožnja z renaultom istega segmenta oz razreda je boljša kot z VW...