Šport > Košarka
17 ogledov

Wade ostaja zvest Miami Heatu

Goran Dragić in Dwayne Wade Profimedias
Košarkar Dwayne Wade bo tudi naslednjo sezono odigral v Miamiju. S klubom se je zmenil za enoletno pogodbo v višini dvajset milijonov dolarjev.

Po Goranu Dragiću je tudi Dwayne Wade ponovno podpisal pogodbo z Miami Heatom. 33-letnik, ki je v dresu Heata vse od dneva, ko ga je klub pred dvanajstimi leti izbral na naboru NBA, se je Miamiju zavezal še za eno leto. Plača pa bo znašala kar dvajset milijonov dolarjev, kar je za dva milijona več, kot bo dobil Dragić v naslednji sezoni.

"Vodilni kluba so mi pokazali, kako zelo si želijo, da ostanem v Miamiju, kako pomembno je za njih, da nosim njihov dres,“ je Wade povedal za ameriško tiskovno agencijo AP. "Nimam besed, da bi razložil, kako zelo cenim njihove besede,“ je dodal srečen Wade.

Wade se je enajstkrat uvrstil v seznam All Star igralcev, letos je v povprečju dosegel 21,5 točk. "Glede denarja sem storil najboljše zase in za svojo družino, v mislih pa sem imel tudi Heat. Ljubim ekipo,“ je povedal Wade.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.