Šport > Nogomet
21 ogledov

Welbeck odsoten nekaj mesecev

Welbeck Arsenal Hull City EPL EPA
Arsenal je potrdil, da je angleški reprezentant potreboval operacijo kolena zaradi poškodbe, ki se mu od aprila ni dovolj dobro zacelila.

Pri Arsenalu so upali, da napadalec Danny Welbeck ne bo potreboval operacije kolena, toda ob pomanjkanju napredka so "topničarji" zdaj potrdili, da je angleški reprezentant potreboval poseg, ki ga bo z zelenic zadržal več mesecev. "Danny Welbeck je prestal operacijo levega kolena, potem ko mu ni uspelo dovolj dobro napredovati z delom na rehabilitaciji," se je glasila izjava kluba.

"Napadalec je delal skozi celotno poletje, da bi si opomogel po poškodbi, ki jo je utrpel aprila. Obstajalo je upanje, da bi se izognil operaciji, toda po tem, ko je povišal stopnjo obremenitve, reakcija poškodovanega kolena ni bila takšna, kot se je pričakovalo, prejšnji teden pa smo sprejeli odločitev, da prestane operacijo pri vodilnem specialistu na tem področju. Danny naj bi zdaj počival več mesecev in vsi pri Arsenalu mu želijo vse najboljše."

Arsène Wenger je prej sicer izrazil upanje, da se bo Welbeck vrnil po reprezentančnem premoru, toda čas okrevanja nekdanjega člana Manchester Uniteda se je zdaj še podaljšal. Nazadnje je v majici topničarjev igral 26. aprila, ko je Arsenal brez golov remizirali s Chelseajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.