Magazin > VIP
78 ogledov

V njeno posteljo smejo le vplivni moški

Wendi Deng Profimedias
Wendi Deng, nekdanja žena Ruperta Murdocha, ki naj bi imela razmerje tudi z nekdanjim britanskim premierjem Tonyjem Blairom in menedžerjem pri Googlu Ericom Schmidtom, naj bi sedaj grela Vladimirja Putina.

"Oh, sranje, oh sranje. Zakaj pogrešam Tonyja? Ker je tako očarljiv in ker nosi lepa oblačila. Ima fantastično telo, dobre noge in zadnjico. Je vitek, visok, ima pa tudi lepo kožo. Poleg tega pa še žareče modre oči, ki jih enostavno ljubim. Ljubim tudi njegovo energijo na odru ...“ je Wendi leta 2013 zapisala v svojem dnevniku in na kocko postavila 14-letni zakon z medijskim mogotcem Rupertom Murdochom, s katerim ima dva otroka, piše N24. Razmerje z britanskim politikom Tonyjem Blairom je trajalo slabo leto. Ko je Murdoch izvedel, da mu je žena nataknila rogove, se je takoj ločil. "Vsi so se o tem pogovarjali, le meni nihče ni povedal. Ko sem prišel domov, sem izprašal svoje sodelavce, ki so mi vse povedali,“ je eno leto po ločitvi v nekem intervjuju povedal Murdoch, ki se je letos poročil z nekdanjo manekenko Jerry Hall.

Dengova prihaja s Kitajske, kjer je njen oče vodil tovarno. Ko je bila stara 20 let, je spoznala ameriški par, ki ji je financiral študij v Kaliforniji. Dengova se je po diplomi vpisala še na univerzo Yale. Kljub odlični izobrazbi pa se je Wendi takrat odločila, da bo "gospodinja“, zato si je našla bogatega moža. Na neki zabavi v Hongkongu je spoznala takrat 68-letnega Murdocha, ki je zanjo zapustil ženo.

48-letnica si sedaj išče novega soproga. Po Blairu je nekaj časa intimno prijateljevala z Ericom Schmidtom, menedžerjem pri Googlu, in violinistom Charliejem Siemom. Že več kot eno leto pa krožijo govorice, da ima razmerje z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Dengovo naj bi opazili na jahti Romana Abramoviča, ki je dober prijatelj ruskega predsednika, drugih dokazov, ki bi potrdili resničnost namigovanj, pa za zdaj še ni.

Komentarjev 3
  • izRODEk 21:16 04.april 2016.

    "Dengovo naj bi opazili na jahti Romana Abramoviča, ki je dober prijatelj ruskega predsednika"In pupa na podlagi "naj bi" fuka s Putinom. In od šmarnice v otroštvu prepojeni zavaljeni slovenceljni verjetno to kupijo kot gotovo dejstvo :) Žurnal, vi ...prikaži več ste carji! Zaradi tega hodim na vaš portal, ker ste zabavni! :D

  • marabunta 20:51 04.april 2016.

    nekatere jo pa znajo kar dobro vnovčiti

  • blueone 18:02 04.april 2016.

    Hah :-)