Šport > Nogomet
19 ogledov

Wenger pričakuje težko finale

Hull City - Arsenal Reuters
Trener Arsenala Arsene Wenger pričakuje, da bo finalni obračun proti Hullu težji od zadnje prvenstvene tekme med tema tekmecema.

Na tekmi angleške prve nogometne lige sta se ta konec tedna pomerila Arsenal in Hull City. Tekma, ki sicer ne bi bila nič posebnega, je tokrat dvignila nekaj prahu, ker je šlo za generalko pred majskim finalom FA pokala, kjer se bosta pomerila prav ta tekmeca. Čeprav so Londončani povsem nadigrali tigre in se veselili zmage s 3:0, pa trener Arsene Wenger meni, da to ne pomeni nič.

"Finale pokala je povsem drugačna tekma," je kratko in jedrnato dejal Francoz, njegovemu mnenju pa se je pridružil tudi nogometaš Arsenala Aaron Ramsey. "Hull smo letos premagali dvakrat, a jih kljub temu ne bomo podcenjevali. So dobro organizirana ekipa proti kateri se ne smemo zanašati na pretekle rezultate," je dejal strelec prvega zadetka na zadnjem obračunu teh dveh tekmecev.

Težka naloga s sestavo ekipa pa čaka trenerja Hulla Steva Bruca, ne more računati na napadalca Nikico Jelavića in Shana Longa, ki sta letos v FA pokalu že igrala za drug klub. "Vedno smo vedeli, da bomo morali finalno pokalno tekmo odigrati brez njiju. Nobenega dvoma ni, da sta dodana vrednost ekipe v napadu, a morali bomo najti način, da odigramo brez njiju," je dejal strateg, ki bo vrzel najverjetneje skušal zakrpati z nekom iz trojice Yannick Sagbo, Sone Aluko in Matty Fryatt.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.