Šport > Nogomet
19 ogledov

Wenger hladen do Moujeve provokacije

arsene wenger trener arsenal EPA
Francoski strateg na klopi Arsenala Arsene Wenger se je odzval na besede Joséja Mourinha, ki je svojega kolega označil za ''specialista za neuspeh''.

Arsene Wenger je po zmagi v osmini finala najstarejšega nogometnega tekmovanja na svetu (FA pokal) delil svoje mnenje o besedah, ki jih je pred kratkim izrekel vodilni mož Chelseaja José Mourinho.

''Ne želim se spuščati v smešne in nespoštljive opazke. Vem samo to, da sramotijo Chelsea bolj kot mene,'' je komentiral 64-letni Francoz in zanikal, da je ciljal na Mourinha, ko je dejal, da nekateri trenerji podcenjujejo svoje možnosti za naslov prvaka, ker se bojijo neuspeha. S tem je namreč Portugalca spodbodel v norčevanje iz Arsenalove pokalne suše, ki traja že od leta 2005.

Chelsea je v osmini finala FA Cup izgubil proti Manchester Cityju (0:2), s čimer je majhno zmago v interni bitki z Mourinhem, s katerim sta se prav tako zapletla v miselno igrico, slavil Manuel Pellegrini.

Mourinha je po izpadu Chelseaja okrcal tudi nekdanji vratar Arsenala Bob Wilson, ki ga je označil za nasilneža, ki z netočnimi izjavami promovira le samega sebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.