Magazin > VIP
61 ogledov

Werner: "Plačal bom kazen, ko jo bo Janković"

Werner položnica kazen Osebni arhiv
Pevec Werner je ogorčen, da je za manjši prometni prekršek dobil kazen, medtem ko politiki brez posledic divjajo po cesti.

Pevec Werner Brozovič je na svojem profilu na Facebooku objavil fotografijo kazni za prometni prekršek in zraven zapisal, da je ogorčen nad sramotnim početjem države in odnosom do navadnih ljudi. Zgodilo se je pred 14 dnevi, ko je peljal svojega otroka v Bohinj, na poti domov pa je zunaj naselja peljal 54 kilometrov na uro, prekoračil hitrost za štiri kilometre in dobil na dom položnico.

"Ni stvar v kazni, stvar je v tem, da račun pošljejo malemu človeku, medtem ko se okoli nas mirne duše sprehajajo lopovi, tajkuni in ljudje, ki kradejo to državo. Navadni ljudje pa plačujemo zaradi brezveznih stvari,“ nam je razkril in dodal, da medtem župan Zoran Janković drvi 200 kilometrov na uro, pa nobenemu nič.

Na vprašanje, ali namerava kazen (znesek položnice je 40 evrov) plačati, je ostro odvrnil, da kazni ne bo poravnal, temveč bo položnico plačal šele takrat, ko "bom dobil od Jankovića, da je on svojo položnico plačal s svojim denarjem iz svojega žepa".

Poudaril je, da stvar ni v denarju, temveč v tem, da se država spravlja na malega človeka, obenem pa se sprašuje, do kdaj bo Slovenija vse to trpela. Na Facebooku poziva Slovence, naj se "končno zbudimo in kaj naredimo".

Komentarjev 35
  • Žurnalček 00:17 05.oktober 2012.

    ŠTAJERSKI GNOJ , a imaš v glav mravlje ali ščurke , to je sedaj vprašanje, ne pa ali boš plačal ali ne. Ni treba , boš zadel dve polovički.

  • nekdo 14:57 03.oktober 2012.

    ste pa nevoščljivi folk, ni kaj. enkrat še preberite njegov prispevek. tu sploh nima veze s kom se je peljal, kam se je peljal in s kakim avtom se je peljal in ali ima denar ali ne. valjda ima teh ...prikaži več 40 evrov, kot skoraj vsak. Point je v tem, zakaj enim ni treba, nekumu pa treba plačati. sem ravno prejšnji teden sama plačala kazen od tržnega inš. pa to zaradi ene nedolžne stvari. drugi imajo pravtako kot jaz urejeno zadevo, pa niso bili kaznovani. pa sem ga vprašala, ali niso zakoni za vse trgovine enaki, pa ni vedel odgovoriti. samo jaz si pač ne upam, kot werner s tem v javnost. ampak mislim, da bom morala, drugače nikamor ne bomo prišli.

  • vicvic 06:49 03.oktober 2012.

    Če nebi bilo prekrška nebi bilo kazni.