Šport > Košarka
60 ogledov

Westbrook dobil pomoč, Griffinu 173 mio.

paul george
Vrvež na košarkarski tržnici lige NBA.

Paul George, prvi zvezdnik severnoameriške ekipe NBA Indiana Pacers, naj bi se v kratkem pridružil moštvo Oklahoma City Thunder, v nasprotno smer pa naj bi se odpravila Victor Oladipo in Domantas Sabonis. Los Angeles Clippers pa naj bi za 173 milijonov dolarjev zadržali Blaka Griffina, prvi izbor na naboru 2009, v svojih vrstah.

George je sicer želel ostati pri Indiani še eno sezono, kot prost igralec pa naj bi leta 2018 okrepil Los Angeles Lakers. Namesto tega pa naj bi zvezdnik prišel v Oklahomo, kjer bo združil moči z najkoristnejšem košarkarjem minule sezone, Russellom Westbrookom.

Los Angeles Clippers naj bi zadržali Blaka Griffina, ki bo z moštvom podpisal petletno pogodbo. Tako Los Angeles Times kot ESPN sta poročala, da bo Griffin podpisal 173 milijonov dolarjev vredno pogodbo s Clippers, potem ko je odpovedal napovedana sestanka s Phoenix Suns in Denver Nuggets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.