Magazin > VIP
161 ogledov

Will Smith prvič o govoricah, da se ločuje

Will Smith in Jada Pinkett-Smith FameFlynet
Igralec Will Smith prvič spregovoril o govoricah, da se z Jado Pinkett Smith ločujeta.

Že dalj časa se šušlja, da se igralca Will Smith in Jada Pinkett ločujeta. Zvezdnika se na govorice nista odzivala, sedaj pa je Smithu prekipelo. "Ponavadi se na neumnosti (ker so nalezljive) ne odzivam, ker pa mi je toliko ljudi že izreklo sožalje, sem si rekel: 'Naj gre k vragu … Tudi jaz sem lahko neumen.',“je na Facebooku zapisal in dodal, da se z Jado ne ločujeta, ter obljubil, da bo svojim sledilcem osebno povedal, če se bo ločil od "svoje kraljice", s katero je poročen že 18 let.

Viri kljub temu vztrajajo, da je zakon v krizi. "Utrujena sta, ker se morata ves čas pretvarjati, da je njun zakon srečen. Zakon bosta končala počasi in na dogovorjen način,“ pravijo.

Jada je sicer pred kratkim svojega moža branila in pokomentirala tudi svoj zakon, ki je menda odprte narave. "Je odrasel moški. Zaupam v to, da je pošten. Lahko počne, kar želi. Dokler se lahko pogleda v ogledalo, sem mirna,“ je povedala 46-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.