Magazin > VIP
234 ogledov

William žural s Taylor Swift in Bon Jovijem

Taylor Swift Jon Bon Jovi princ William
1/4
Youtube
Mlada pevka Taylor Swift je bila ena od povabljencev, ki je včeraj prišla v Kensigtonsko palačo na dobrodelni dogodek, a večer se je razvil v veliko več.

Le dva dni po tem, ko je slavila na podelitvi glasbenih nagrad American Music Awards, je imela Taylor Swift sinoči spet nepozaben večer, saj je na odru pela skupaj z Jon Bon Jovijem in celo princem Williamom. Princ je zvezdnika v svojo palačo povabil zaradi dobrodelnega sprejema Winter Whites Gala, v okviru katerega so zbirali denar za vojvodovo dobrodelno organizacijo, ki pomaga mladim brezdomcem, Centrepoint homeless charity.

"O, moj bog, tako vznemirljivo je nastopati v Kensigtonski palači," je Taylor povedala za ameriško revijo Us Weekly, ko je prispela. "S snegom, lučkami in okraski je res pravo božično vzdušje. Kar malce neresnično, kajne? V palači sem!" Ko so jo vprašali, če je živčna, ker bo nastopala pred kraljevimi glavami, je mlada pevka odgovorila: "Skušam ne misliti na to!" Kasneje, ko je spoznala princa Williama, pa je priznala, da je zelo smešen. Njegove žene, vojvodinje Catherine, na tem dogodku ni bilo.

Vrhunec večera je bil bržkone skupen "nastop" princa, Taylor in Bon Jovija. Slednji je zaigral prve verze pesmi Livin' On A Prayer, ko sta se mu na odru pridružila še William in Taylor, ter zapela skupaj z njim. Kako jim je šlo, si oglejte v zgornjem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.