Magazin > Film & Glasba & TV
918 ogledov

Williams v filmu napovedal svojo smrt

Robin Williams
1/4
Profimedias
Hollywoodskega zvezdnika Robina Williamsa se bomo spominjali po mnogih nepozabnih vlogah. Veselite pa se lahko še petih novih filmov. V enem je Williams napovedal svojo smrt ...

Decembra bo v kinematografe prišel Noč v muzeju 3, v katerem Williams igra figurico nekdanjega ameriškega predsednika Theodorja Roosevelta. Tokrat se bo Ben Stiller moral boriti za magično moč, ki prebivalce muzeja ohranja pri življenju.

V ZDA bo ob istem času štartala tudi komedija Merry Friggin Christmas. Williams igra dedka, ki se s sinom odpravi na nočno potovanje, ker je ta doma pozabil vsa darila za družino.

Boulevard je svojo premiero doživel že na filmskem festivalu Tribeca, kdaj ga bodo poslali v kinematografe, pa še ni znano. Williams v filmu igra bančnika, ki je srečno poročen, dokler ne spozna mladeniča, zaradi katerega se začne spopadati s svojo skrito homoseksualnostjo.

Na znanstvenofantastično komedijo Absolutely Anything bo treba počakati do leta 2015. Williams je v filmu glas posodil psu, ki bo po mnenju režiserja Terryja Jonesa "vsem igralcem ukradel šov“. Zgodba sicer govori o učitelju, ki mu vesoljci podarijo nadnaravne moči.

Tiste, ki poznajo scenarij filma The Angriest Man in Brookly, je Williamsova smrt verjetno še dodatno šokirala. V tem filmu je Robin namreč izjavil: "Na mojem nagrobniku bo pisalo 1951-2014.“ In tako je tudi bilo … Film sicer govori o koleriku, ki mu zdravnica pove, da bo kmalu umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.