Šport
45 ogledov

Williamsovi ni preostalo drugega

serena williams EPA
Ameriška teniška zvezdnica Serena Williams je odpovedala nastop na zaključnem turnirju WTA Finals v Singapurju.

Zaključni turnir sezone za dekleta v Singapurju bo minil brez Američanke Serene Williams, ki je odpoved utemeljila z zdravljenjem poškodovane rame. "Zdravniki mi ne dovolijo igranja. Zelo mi je žal, da se ne vidimo v Singapurju," je sporočila prek socialnih omrežji.

Dvaindvajsetkratna zmagovalka turnirjev za grand slam ima za seboj eno najmanj uspešnih sezon v karieri. V celem letu je osvojila le en naslov, Wimbledon, poskus osvojitve tako želene zlate olimpijske medalje se ji je izjalovil v tretjem krogu, pred dobrim mesecem pa se je morala po 186 zaporednih tednih posloviti tudi od številke ena na lestvici WTA.

Turnir najboljših osmih igralk sezone v Singapurju se bo začel 23. oktobra. Mesto imajo zagotovljeno Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliškova, Garbine Muguruza, Madison Keys in Dominika Cubilkova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.