Šport > Nogomet
44 ogledov

Wilsherjev sredinec zaradi zbadljivk o otrocih

Archie Wilshere Arsenal otrok prvorojenec sin Twitter Reševalni pas/Twitter
Debata o (ne)primernosti sredinca, ki ga je vezist Arsenala Jack Wilshere pokazal tribuni, je v torek dobila nov preobrat. Kako daleč lahko gredo nogometni navijači?

Jack Wilshere je namreč na Twitterju zapisal, da je sredinec navijačem Manchester Cityja na stadionu Etihad pokazal zaradi žaljenja njegovih otrok. 21-letni angleški reprezentant, oče dveletnega Archieja in nekajmesečne Delilah Grace, je sicer dodal, da storjeno obžaluje, saj trenutno prestaja dve tekmi suspenza.

"Očitno bom moral kar sprejeti žaljenje svojih otrok v prihodnje," je na Twitterju danes zapisal Wilshere. "Kakorkoli – še ena tekma! Komaj čakam, da bom nazaj."

Zakaj ne smejo odgovoriti?

Wilsherjeva reakcija je delila mnenja takoj po tekmi v Manchestru, ki jo je Arsenal izgubil s 3:6, torkovo razkritje pa bi lahko na njegovo stran privabilo še več navijačev, potem ko mu je v znani oddaji Sunday Supplement na Sky Sports v bran stopil tudi novinar Mirrorja Oliver Holt. Slednji se je vprašal, zakaj nogometaši ne smejo odgovoriti na včasih prav bolestne žaljivke s tribun.

"Na stadionih je moč slišati takšne reči, zaradi katerih bi bili navijači aretirani, če bi jih ponovili na glavni ulici," je v Daily Mailu zapisal tudi Patrick Collins

Wilshere je izpustil že ponedeljkov ligaški remi Arsenala s Chelseajem (0:0), odsoten pa bo tudi ob četrtkovem gostovanju pri sosedih iz vzhodnega Londona West Ham Unitedu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.