Šport > Košarka
36 ogledov

Wright: Gremo zeleno-beli!

zack wright EPA
Izkušeni 30-letni Američan, ki je v preteklosti nastopal tudi za velikana kot je grški Panathinaikos, v lanski sezoni pa je igral v Turčiji za Istanbul BB, se veseli prihoda v Ljubljano.

"V veliko čast mi je, da bom v naslednji sezoni del Uniona Olimpije, ki je zelo znan klub v evropski košarki. V Evropi igram že kar nekaj časa, zato vem kam prihajam. Veselim se nove sezone in izzivov, ki nas čakajo.  Vem, da so za Union Olimpijo v preteklosti igrali nekateri vrhunski igralci, ki so pustili velik pečat. Želim si, da si me ljudje zapomnijo kot enega izmed njih in, da imamo dobro sezono kot ekipa," pravi Zack Wright, ki bo v Ljubljano prišel v naslednjih dneh.

"Slovenijo in glavno mesto sem nekoliko že spoznal med Eurobasketom 2013, ko sem igral za reprezentanco BiH. Navdušen sem bil nad lepotami države," je za spletno stran svojega novega kluba odgovoril Wright na vprašanje o Ljubljani. 

"Vse navijače bi rad povabil, da nas podprejo v novi sezoni! Gremo zeleno-beli! Komaj čakam, da spoznam soigralce, saj verjamem, da prihajam v ekipo, ki bo dala vse od sebe, da skupaj dosežemo dober rezultat. Obljubim, da bom na parketu pustil svoje zadnje atome moči, da ekipo dobro vodim z mesta organizatorja igre," je zaključil Wright

Ta bo zagotovo pomembna okrepitev Uniona Olimpije pred začetkom prihajajoče sezone, ki se za zmaje začne prvega oktobra s srečanjem Lige ABA v Stožicah. Nasprotnik Ljubljančanov boMZT Skopje.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.