Šport > Nogomet
10 ogledov

Xavi med parado''ohladil'' Neymarja

xavi EPA
Legendarni Xavi Hernández med klubsko parado po zmagi v Ligi prvakov ni bil navdušen nad vragolijami Neymarja, zato je vsiljivega soigralca preprosto odrinil.

Barcelona se je s klubsko parado z odprtim avtobusom poveselila zgodovinskega trojčka, ki so ga varovanci Luisa Enriqueja dopolnili z zmago v finalu Lige prvakov.

Xavi Hernández, ki po več kot 20 letih zapušča španskega prvaka in bo v  prihodnji sezoni igral za Al Sadd, se je želel še zadnjič posloviti od katalonskih navijačev in se pri tem sporekel z Neymarjem.

Španski vezist je sedel na robu odprtega avtobusa, ko so se nanj spravili soigralci na čelu z brazilskim zvezdnikom. Kaj so želeli doseči, ni znano, s posnetka pa je razvidno, da Xavi ni bil ravno navdušen. Legendarni vezist je odrinil Neymarja in mu v opozorilo zažugal s prstom. Tako je 35-letni veteran še zadnjič pokazal, kdo je šef Barçine garderobe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.