Slovenija
81 ogledov

Z enim dnevom dopusta do šestih prostih dni

koledar Profimedias
Letošnji prvomajski prazniki marsikomu ponujajo možnost, da si z enim samim dnevom dopusta ustvari pravi mali oddih.

Če je bilo leto 2016 glede praznikov neradodarno, saj so trije praznični dnevi padli na vikend, je letos situacija drugačna. Še posebej ugodna je kombinacija, ki ji bomo priča konec meseca.

Za tiste, ki delajo na delovnih mestih, kjer je to mogoče izvesti, se konec meseca obeta šest dela prostih dni. Seveda za tiste, ki bodo pripravljeni za to dati en dan dopusta. Letos namreč Dan boja proti okupatorju pade na četrtek. Kdor si bo vzel prosto 28. aprila, bo tako lahko doma do 3. maja, saj sta 1. in 2. maj letos na ponedeljek in torek.

Zagotovo si bo kdo privoščil še daljši dopust. S štirimi dnevi dopusta (24., 25., 26. in 28. april) se število prostih dni poveča na enajst.

To pa ni zadnjič letos, da se bodo prazniki razporedili tako ugodno. Še boljša situacija se obeta med božično-novoletnimi prazniki, pa tudi avgusta si lahko ustvarite mini oddih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.