Magazin > VIP
61 ogledov

"Z Ivono sem zaključil"

ivona Instagram
Glasbenik Sandi Kojić pravi, da je z barovko Ivono zaključil.

Bastjan je Ivona v sredo vprašal, kaj se dogaja med njo in glasbenikom Sandijem Kojićem, ki ga je spoznala med šovom in se z njim pred kamerami tudi strastno poljubljala ter mu menda obljubila, da bosta zunaj par. Ivona je skomignila z rameni in na svojo tablico zapisala, da sta le prijatelja.

Kojić je za naš portal njene besede potrdil. "Nazadnje sem jo obiskal prejšnji teden. Nekaj časa sva se pogovarjala, vendar res v prijateljskem duhu. Rekel sem ji, naj dela šove, ker bo tako bolj opazna in bo zato prišla dlje. Prejšnji teden, ko sem videl, da je začela šove delat na bolj intimen način, sem z njo zaključil. Mislim, da je bilo pravično, ko je rekla, da bova le prijatelja. S tem se strinjam. Z njeno družino se zelo dobro razumem, kdaj pa kdaj tudi pokomentiramo dogajanje, povezano z Ivono. Verjetno bova, ko pride ven, ostala prijatelja. Želim ji, da zmaga.“

Zmaga pa se Ivoni vse bolj izmika. Če se bo še naprej tako obnašala, bo verjetno vsak teden na vročem stolu. Lepotička je namreč trenutno besna na ves svet in tega tudi ne skriva.

Komentarjev 2
  • nesehecat 15:34 24.april 2015.

    kakšen patetik... neverjetno

  • BOAP999 11:52 24.april 2015.

    Še začel nisi... sama [cenzura]ceva samopromicija [////]ben glasbenik mrš