Magazin > VIP
49 ogledov

Z Mariah vse slabše

Nick Cannon Mariah Carey FameFlynet
Mariah Carey naj bi svojo žalost utapljala v šampanjcu.

Konec zveze je pevko Mariah Carey prizadel bolj, kot so si mnogi mislili. Pevka naj bi se po pisanju medijev še vedno spraševala, zakaj jo je zapustil mož, Nick Cannon, s katerim ima dva otroka.

Neimenovani vir pravi, da za konec ljubezni ni kriva druga ženska, ampak Nickove prioritete, ki so se spremenile. "Vložil bo zahtevek za ločitev. Trudil se je in zdržal dlje, kot smo mislili, da bo. Nickovo življenje se je spremenilo. Njegova pot vodi navzgor, njena navzdol.“

Ko se je Nick odselil, naj bi se pevkina samozavest razblinila. "Cele noči pregleduje in analizira fotografije. Lepa je, a s svojim telesom ni zadovoljna. Rada bi bila spet videti kot najstnica, zato nobena fotografija, na kateri si ni všeč ali ki ni popravljena, ne sme v javnost,“ je še izjavil vir in dodal, da Careyjeva svojo žalost do sedmih zjutraj utaplja v šampanjcu.

Mariah naj bi bila v zakonu zelo ljubosumna. Ko je Nick delal, ga je poklicala tudi po 100-krat, saj je verjela, da se zabava z drugimi ženskami. "Zanj, ki ji je bil vedno zvest, je bilo to preveč,“ je še razkril vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.