Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Z mercedesom zbil otroka in pobegnil

Prometna nesreča Andrej Leban
Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes okrog 15.20 ure na Avšičevi cesti za Bežigradom, v kateri je bil udeležen neznani voznik osebnega vozila, po vsej verjetnosti znamke Mercedes Benz, temno sive barve, in enajstletnik pešec na skiroju, ki je utrpel telesne poškodbe.

Po do sedaj znanih podatkih, je neznani voznik pripeljal po Avšičevi cesti nasproti pešcu in vanj trčil, tako da je slednji padel in se poškodoval.

Neznani voznik po trčenju ni ustavil in je z vožnjo nadaljeval.

Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o prometni nesreči, policisti naprošajo da to nemudoma sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali na njim najbližjo policijsko postajo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • jakec1575 19:59 02.december 2016.

    verjetno kak voznik za mafijo. ali pa ukraden avto. mogoce je pa kaj spil. samo taki ne ustavljajo.

  • max 19:10 02.december 2016.

    To, da je zbil otroka vam je verjetno vseeno. Da pa ga je zbil z mercedesom je pa senzacionalno. Pisec tega članka zelo slabo skriva svojo zavist, če bi otroka zbil z starim oplom potem članka niti nebi videli. In ...prikaži več ja "nergač" ima prav. Piše se "za Bežigradom", čeprav je Avšičeva cesta v Klečah. Poznavanje terena, pravopisa in malce manj senzacionalizma vam želim v Novem letu.

  • nergač 18:35 02.december 2016.

    na Avšičevi cesti v Bežigradu,\s\sVsi slovensko pišoči vedo, da se napiše "za Bežigradom" samo prekarci pri Žurnalu 24 so uvoženi verjetno iz Švedske, da jim je slovenski jezik tako tuj.... Dekolte pa zadnjica še nekako napišejo pa znana Slovenka tudi, ...prikaži več potem se pa začne mizerija....