Magazin
1801 ogledov

Z mucko se je drgnila ob njega

seks vroča zgodbica strast Shutterstock
Marina se je prebudila v strašno jutro. Padal je sneg, a je zaradi previsoke temperature na tleh ostajala le plundra. Morala je po nujnih opravkih, a v tisto brozgo ni želela stopiti.

Slabe volje si je šla umit zobe, potem pa nazaj v spalnico. Legla je v toplo posteljo in se privila k telesu, ki je ležalo na drugi strani postelje. Z nogo in roko ga je objela od zadaj, ter mednožje naslonila nad njegovo zadnjico. Začutila je njegovo prebujanje, mrmranje z druge strani pa je bilo slišati nezadovoljno. Le sprva, kajti kmalu je moški njenega življenja dojel, kaj se dogaja. Pripravila mu je pravi petelinji zajtrk in tega se ne bi nikoli branil.

Večkrat se je prebudil z nekoliko tršim korenjakom, tokrat pa ni vedel, ali je bil že prej povsem trd ali pa je skočil pokonci, ko se je stisnila k njemu. "Ljubček, zunaj je cela štala," je potožila in ga božala po prsih. "Ne da se mi ven, saj me boš peljal v mesto ne?" je vprašala. "Veš da. Ampak šele čez kakšno uro." je odvrnil. "Ravno prav," se je zahihitala za njim. Ni ga videla v obraz, a bila je prepričana, da se je nasmehnil. Z roko je segel nazaj, da bi se je dotaknil. Njegova dlan je pristala na njenem boku, potem pa pogladila njeno lepo, mladostno napeto kožo. Spomnil se je, kako srečen je ob njej. In kako ga ima rada. Tudi on jo močno ljubi.

Njena desnica se je s poraščenih prsi pričela pomikati navzdol, vzburjenje je raslo, vitki in spretni prsti pa so se že dotikali roba njegovih spodnjic. "Oblečen si?" se je čudila. Pozno v noč sta se še dajala dol in menila je, da je zaspal gol. "Pred kakšno uro sem se prebudil in šel v kopalnico. Mislil sem že vstati, se umil, potem pa zagledal katastrofo zunaj." Ona je bila gola. To je dobro čutil, saj se ga je njena vročična muca ves čas dotikala. Njeni prsti so se pretihotapili v spodnjice in se počasi ovili okoli njegovega ponosa. Ta občutek mu je bil tako všeč, da bi bilo dovolj že, če bi ga samo držala in bi lahko v tem položaju še malce zadremal. A vedel je, da bi zamudil najlepše.

Obrnil se je k njej, ji odmaknil skuštrane lase z obraza in jo pogladil po licih. Tako lepa je bila. Celo zjutraj, komaj zbujena, vsa razmršena in nenaličena. Naravna lepotica. S palcem je pogladil njene prelepe ustnice in jih poljubil. Še bolj odločno je zavihtela nogo preko njega in se z vročo mucko dotaknila njegovega junaka. Prijetno je zavzdihnila in mu vrnila poljub. Njegovi prsti so se zasidrali med ritnici in jo potegnili k njemu. Z mednožjem je poležala korenjaka in ga pričela božati s svojo potrebno mucko, ki se je medila na njem. Dobra je bila v tistih gibih z boki, zaradi katerih bi prisegel, da obvlada trebušni ples. Zapeljiva zadnjica mu je plesala pod dlanmi, vrh korenjaka pa je vse konkretneje čutil visoko temperaturo. Vzela si je čas in ni hitela z jemanjem ga vase. Rada je imela predigro in dobro vedela, da jo ima rad tudi on. "Hočeš, da ti pride takole?" je vprašala. "Hočem, da se nasadiš name in mi pride globoko v tebi," ji je odvrnil.

Ustnice so se ji razlezle v nalezljiv nasmešek, njena ritka v njegovih rokah pa se je pričela spuščati nanj. Oblila ga je prijetna toplota, ki se je razširila od vrha korenjaka naprej po celem telesu. Znova je pričela zapeljivo migati z boki in si še sama z roko odmaknila lase z obraza, na katerem je tičal najpohotnejši izraz, kar jih je kdajkoli videl. Njene prsi so se napele proti njemu, rjuha je spolzela z njunih teles in povsem sta se predala drug drugemu, ter pozabila na slabe vremenske razmere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.