Zdravje
67 ogledov

Z nagradnim natečajem do šampona, ki ga res potrebujete

Par Profimedias
Odgovorite na nagradni vprašanji na dnu članka in se potegujte za eno od vrhunskih nagrad Vichy Dercos.

Pred približno pol leta smo uspešno izpeljali nagradni natečaj, kjer so naši bralci prejeli 20 šamponov Vichy Dercos in nam kasneje sporočili svojo izkušnjo s šamponom. Bili so navdušeni, večina jih je zagotovila, da bodo uporabljali le še Dercosove šampone. 

"Res po pravici in iskreno povem"

Zelo navdušeni so bili denimo tisti, ki so poskusili Dercosov šampon proti prhlaju, saj so njihove težave izginile po prvem pranju. "Odkar uporabljam šampon Dercos Vichy, ki sem ga dobil za preizkusit, se je moja samozavest glede las zelo spremenila," nam je tedaj opisal Drečko K. Pojasnil je, da se mu zdaj ni treba bati, da bo prhljaj padal po ramenih. “Uporabljam ga do trikrat na teden, občutek je fenomenalen. Res po pravici in iskreno povem. Poskusil sem že goro šamponov proti prhljaju, a brez učinka. Zato hvala vam, da ste mi ponudili Dercos Vichy, od sedaj je moj nepogrešljivi šampon za nego las,” je zaključil.  

Šampon proti prhljaju je priporočal tudi Boštjan M., saj je njegov prhljaj ob uporabi izginil. Poleg tega je opazil, da so lasje postali tudi bolj močni in zdravi. Ugotovitve naših bralcev potrjujejo tudi natančne ocene dermatologov. Ugotovili so, da Dercosov šampon proti prhljaju pri več kot 90-ih* odstotkih bolnikov v celoti reši težavo.

Ker gre v primeru prhljaja za porušeno ravnovesje mikrobioma na lasišču, je v Dercosovem šamponu proti prhljaju tudi Selenij DS, ki uravnava mikrobiom. Dercosov šampon hkrati pomirja srbeče lasišče in do šest tednov preprečuje ponoven nastanek prhljaja, saj našemu lasišču povrne potrebno ravnovesje. Zato odgovorite na vprašanji na koncu članka in preizkusite Dercosov šampon proti prhljaju. Ne boste ga več zamenjali.

Novost, ki vam bo spremenila življenje 

Vichy Dercos pa je vse z občutljivim lasiščem razveselil z novim šamponom, ki bo pomiril lasišče in pomagal pri vaši srbečici, skelenju lasišča, pekočemu občutku in neprijetni napetosti lasišča. Pomirjujoča nega za lase deluje na tri glavne simptome občutljivega lasišča – srbečico, občutek neugodja in zategovanje – ter pripomore k sijočim, mehkim in lepim lasem.

Nov Dercosov šampon za občutljive lase ustvari občutek dolgotrajnega ugodja že po prvi uporabi, ki traja do 48** ur po umivanju las. Obenem obnavlja sijaj in mehkobo las ter olajša razčesavanje.

Gre za šampon, ki je primeren za vse vrste lasišč in ga lahko uporabljamo tudi med različnimi tretmaji, da pomiri lasišče in dvigne njegovo odpornost. Po uporabi Drecosovega šampona proti prhljaju je denimo vsaj nekaj časa koristno uporabljati tudi šampon za občutljivo lasišče. Idealen je tudi za pomiritev lasišča med dvema tretmajema proti izgubi las. Zato pohitite z odgovori na vprašanja v nagradnem kvizu, razdelili bomo tudi pet Dercosovih šamponov za občutljivo lasišče.

* Vir: Lokalna opazovalna študija, 13 dermatologov/130 bolnikov, Hrvaška, Slovenija, Srbija ter Bosna in Hercegovina 

** Test redne uporabe v Italiji

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.