E-Life
8 ogledov

Na F***in Techno z Adventom bodo žurali ...

The Advent Arhiv organizatorja
V soboto se v ljubljanskem F Clubu obeta težka in napeta noč. V goste na F***in Techno #004 prihaja The Advent. Izžrebali smo nagrajence, ki prejmejo brezplačno vstopnico ...

Brezplačno vstopnico prejmejo Gašper M., Nuša S., Staša G. in Damjan T.. Čestitamo!

Po obisku Cristiana Varele, Marca Baileyja in junijski domačici bo kot osrednji gost četrte edicije serije F***in Techno dogodkov v F Clubu nastopil še en vrhunski trdoborec – The Advent.

Cisco Ferreira, v londonu živeči tehnomojster portugalskih korenin s 25-letnim pedigrejem, pionir živega nastopanja med tehno didžeji in zvočni inženir številnih znanih punk, rock in pop bendov, pa tudi detroitskih legend Derricka Maya, Adonisa in Marshalla Jeffersona, bo v tivolskem podzemlju predstavil svoj novi album Sonic Intervention.

Kajpak tudi tokratno druženje ne bo minilo brez gostitelja serije LxS-a, kot poseben gost bo pred začetkom jesenske serije svojih simfoničnih žurov nastopil DJ Gumja, za primerno ogrevanje pa bo poskrbel F-ov rezident Kaanik Merokul.

Cena vstopnice za F***in Members List znaša sedem evrov, za ostale do polnoči devet evrov, pozneje pa 14 evrov. Vstop je dovoljen le obiskovalcem, starejšim od 16 let!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.