Slovenija > Črna kronika
831 ogledov

Z Nebotičnika skočil mlajši moški

Skok z Nebotičnika
1/3
Anže Petkovšek
Zgodilo se je okoli desete ure, identiteta moškega še ni znana.

Z Nebotičnika na Slovenski cesti je nekaj minut po deseti uri dopoldne padel mlajši moški, po naših neuradnih informacijah naj bi šlo za petnajstletnika.

Dogodek so nam potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana. Kot nam je povedal Vinko Stojnšek, identiteta pokojnega ni znana, ravno tako ni znano, ali je šlo za nesrečo. Moški je umrl na kraju nesreče, policisti pa niso odkrili znakov kaznivega dejanja.

Na policiji so tudi potrdili, da je žrtev padla na avtobus mestnega potniškega prometa, zato je bila poškodovana tudi ena izmed potnic na avtobusu.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin dogodka ter bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo, so še zapisali na PU Ljubljana.

Komentarjev 6
  • reider 03:18 03.januar 2013.

    Še vprašaš?A ti povem,zakaj otrok ob rojstvu zajoka?Ker vidi kam se je narodil-na planet zemlja!

  • zic 20:50 02.januar 2013.

    kako to, da po tv-ju ni bilo niti enga prispevka??? zelo žalostno, najbolj pa za starše!!!

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 19:53 02.januar 2013.

    Zakaj, zakaj?? Depresija, osebnostne težave, osebnostne motnje, tezave v družini, težave v šoli, zatiranje homoseksualnosti, fizično in duševno maltretiranje doma ali v šoli, izguba bližnjih, vedenjske motnje itd. itd. Dovolj? Dovolj neumnih komentarjev! Samo zato ker imamo večinoma vsi lepše ...prikaži več spomine na mladost kot na sedanjost še ne pomeni, da se vsi 15 letniki počutijo enako.