Svet
24 ogledov

Z zbiranjem računov celo do stanovanja!

Plačilo Profimedias
V Srbiji se je pravkar začela nagradna igra "Vzemi račun in zmagaj", za nagrado pa ponujajo potovanja doma in v tujini, avtomobil ter celo stanovanje v Beogradu.

Nagradne igre finančne uprave, kjer lahko z zbiranjem računov sodelujete v nagradni ne poznamo le v Sloveniji, ampak tudi v tujini. V Srbiji se je pravkar začela nagradna igra "Vzemi račun in zmagaj", za nagrado pa ponujajo potovanja doma in v tujini, avtomobil ter celo stanovanje v Beogradu. 

Boj proti sivi ekonomiji

Ministrica državne uprave in lokalne samouprave Ana Brnabić je ob pričetku akcije, ki se je začela v januarju, povedala, da gre le za eno v nizu aktivnosti, predvidenih v Nacionalnem planu za boj proti sivi ekonomiji, s katerimi želijo doseči, da se bo denar z davki vračal k državljanom. 

Pravico do sodelovanja v nagradni igri imajo vsi srbski državljani, ki bodo poslali več kot deset računov v vrednosti nad 100 dinarjev ali deset potrdilo (slipov) o plačilu z bančno kartico v primeru brezgotovinskega plačevanja. 

Nagradno igro prireja tamkajšnje finačno ministrstvo, ki bo nagrade podelilo s štirimi žrebanji v marcu in začetku aprila. Najvišja nagrada, stanovanje v Beogradu, bo podeljena 2. aprila. 

V Sloveniji bodo razdelili 120 tisoč evrov

Nagradna igra za zbiranje računov poteka tudi v Sloveniji, kjer bo Finančna uprava v letu 2017 razdelila skupaj 120 tisoč evrov. V vsakem trimesečju bodo izžrebali tri nagrade.

PODROBNOSTI O NAGRADNI IGRI V SLOVENIJI:

Nova nagradna igra Fursa, razdelili bodo 120 tisočakov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.