Slovenija
6 ogledov

Z zračno puško hodil po Kranju in grozil ljudem

Zračna puška PP Postojna
Tržiški in kranjski policisti so imeli danes ponoči veliko dela z obravnavo več nasilnih kršiteljev.

Nekaj  minut  po  polnoči  so v  Tržiču  posredovali v pretepu dveh skupin večinoma mladoletnih udeležencev, ki so med seboj obračunavali zaradi nekaj deset  eurov  dolga  enega od pretepačev.

Kranjski policisti pa so v Kranju okoli  treh  ponoči  obravnavali dva preveč izstopajoča in glasna domačina. Eden  od  njiju  je  pod  vplivom alkohola z zračno puško hodil po mestu in  vznemirjal  ljudi,  dekle  pa  se  je  nedostojno  vedlo.

Puško so mu zasegli

V intervenciji so policisti  oba  hitro izsledili. Moškemu so zračno puško zasegli, izdali so mu  plačilni  nalog  zaradi več kršitev javnega reda, zaradi nadaljevanja s kršitvami  pa  so  ga  tudi  pridržali. 

Ker  je  v intervenciji še napadel policiste  in  jim  grozil , ga  bodo obravnavali tudi zaradi suma kaznivega dejanja.  Ženska  se  je  v  intervenciji  umirila in se zato od policistov poslovila samo s plačilnim nalogom zaradi več kršitev javnega reda.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.