• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Zbrali več kot 16 tisočakov

Za boljša štartna izhodišča v naslednji sezoni

Z vsakim nakupom 95-gramske paštete Argeta več denarja za naše smučarske upe.

Vsebino omogoča Argeta / Ljubljana

 

(Foto: SZS)

Na ta način so v Argeti z vašo pomočjo zbrali kar 16.640 evrov in tako na pomoč priskočili mladinski smučarski reprezentanci.


  •  

    Kot ponosni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc, je Argeta skupaj z njihovimi zvestimi potrošniki izkazala svojo podporo in ob vsakem nakupu katerekoli 95-gramske paštete Argeta prispevala dva centa v sklad mladinske smučarske reprezentance.

Zbrana sredstva bodo našim mladincem omogočila dodatne priprave na zadnji sklop FIS tekmovanj, ki bodo pri nas potekala do 15. aprila. Kakovostne priprave so izredno pomembne, saj si bodo tekmovalci na teh tekmovanjih skušali izboljšati svoj položaj na FIS lestvici ter na svetovni mladinski FIS lestvici.

S tem si bodo poskušali zagotoviti boljša štartna izhodišča v naslednji sezoni in pa na naslednjem mladinskem svetovnem prvenstvu.

Nujno zaradi novih pravil

Poleg tega bo Argeta našim smučarjem omogočila snežne treninge v prehodnem obdobju, ki so za to starostno kategorijo zelo pomembni, vendar jih za mladinsko reprezentanco niso izvajali že zadnjih osem let. 

 

Takšni treningi so nujni tudi zaradi sprememb v pravilih, saj FIS sedaj določa novo konstrukcijo smuči in opreme. 

Tako bomo lahko še naprej spremljali vrhunske uspehe naših športnikov in obenem uživali v slastni malici. Za vašo pomoč in spodbudo se vam zahvaljujejo vsi člani slovenske mladinske smučarske reprezentance.

 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Morda vas še zanima