Magazin > VIP
175 ogledov

Za Britneyjino nečakinjo je bilo usodno rojstnodnevno darilo

Maddie Aldridge, Jamie Lynn Spears Profimedias
Štirikolesnik, s katerim je imela nečakinja Britney Spears nesrečo, je na las podoben tistemu, ki ga je odbila za rojstni dan.

Maddie Aldridge, osemletna nečakinja pevke Britney Spears, je po nesreči s štirikolesnikom še vedno v kritičnem stanju.

Kot poroča ameriški portal TMZ, naj bi Maddie od mame Jamie Lynn Spears in očima Jamieja Watsona za sedmi rojstni dan dobila štirikolesnik, ki je na las podoben tistemu, s katerim se je osemletnica poškodovala. Kot poroča TMZ je štirikolesnik neprimerno darilo za (takrat) sedemletno deklico, saj na njem jasno piše, da je primeren za osebe, starejše od 10. let. Poleg tega pa TMZ Jamie Lynn obtožuje, da se ni držala navodil. Njena hčerka bi namreč morala imeti čelado, zaščitno obleko in zaščitna očala. Deklica ni imela nič od naštetega.

Štirikolesnik, v katerem je bila Maddie naj bi se prevrnil v ribnik. Osemletnica je bila pod vozilom v vodi ujeta več kot dve minuti. Mama in očim sta jo skušala rešiti, a neuspešno. Maddie je pod gladino vode ostala dokler niso na kraj nesreče prišli rešilci.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.