Šport > Nogomet
67 ogledov

Za dva gola dobil bentleyja in ga razbil

mario balotelli EPA
Mario Balotelli v zadnjih tednih znova kaže boljše predstave. Po prestopu v Nico je zabil dva zadetka tudi Marseillu in si prislužil nagrado.

Agent Mino Raiola skrbi za nekaj vrhunskih nogometašev, med njegovimi varovanci pa je tudi italijanski napadalec Mario Balotelli, ki pa se v zadnjih sezonah ni izkazal. Reči so se za Italijana začele obračati na boljše po selitvi na jug Francije, kjer zdaj nosi dres Nice.

"Mario je povsem nor, a mu vse oproščam, ker je v resnici dober fant. Pred kratkim me je vprašal, če mu posodim mojega bentleyja. Dejal sem mu: 'Zabij dva zadetka Marseillu in nato se bova pogovarjala o tem'," je za Il Giornale dejal Nizozemec.

"Na vse skupaj sem pozabil. A nekega dne me pokliče žena in reče, da je na telefonu Mario in da mi ga bo prevezala. Naenkrat zaslišim glas, ki vpije: 'Mino! Ključi!' Vprašam ga za kakšne ključe gre. 'Od bentleyja. Saj sem zabil dva zadetka, a ne?' Dal sem mu jih. Odpeljal se je do yacht cluba in se zaletel v količek, ko je prestavil v vzratno prestavo. Poklical me je in dejal: 'Mino, žal mi je ...' Seveda sem mu oprostil, ne morem biti jezen na njega," je še povedal kontraverzni zastopnik.

Ta trenutno bdi še nad trojcem Manchester Uniteda, ki ga sestavljajo Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba in Henrik Mkitarjan, njegovi klienti pa so od bolj znanih nogometašev še Étienne Capoue, Blaise Matuidi, Romelu Lukaku in Gianluigi Donnarumma.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 20:47 01.oktober 2016.

    Joj, ste pa res neverjetni. Iz naslova bi človek sklepal, da je naredil totalko, v resnici pa je samo malo opraskal ritko te razkoščne makine..... A je res treba na silo delat senzacijo?