Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Za Gostilno 2 veliko manj zanimanja

Gostilna išče šefa Saša Despot
Na šov Gostilna išče šefa 2 se je prijavilo več kot pol manj kandidatov kot prvič.

Kljub zapletom z Andrejem Murkom, zmagovalcem prve sezone resničnostnega šova Gostilna išče šefa, so se pri Pro Plusu odločili, da jeseni startajo z drugo sezono. Sicer z rahlimi spremembami – zmagovalec ne bo postal najemnik lokala, ampak bo dobil denarno nagrado v višini 50 tisoč evrov.

Prijave za drugo sezono so potekale slaba dva meseca, nanjo pa se je prijavilo veliko manj kandidatov kot prvič. "Na šov Gostilna išče šefa se je prijavilo 205 kandidatov. Nabor je po številu sicer manjši od lanskega (570), a daleč najbolj kvaliteten doslej. Prijavilo se je občutno več tekmovalcev s konkretnimi izkušnjami iz gostinstva. Prva sezona šova je letvico zahtevnosti postavila visoko, kandidati pa so videli, da sodelovanje v šovu pomeni in zahteva trdo delo. Po zaključeni rekrutaciji lahko rečemo, da smo z naborom zadovoljni in v polni pripravljenosti na začetek 2. sezone Gostilne,“ so za nas sporočili s Pro Plusa in dodal, da trenutno poteka spoznavanje vseh prijavljenih.

Andrej Murko se je svoji nagradi odpovedal konec maja, slabe pol leta po zmagi. Uradno je s komercialno televizijo pogodbo prekinil zato, ker ima v življenju „druge prioritete“, neuradno pa smo slišali, da gostilna ni poslovala tako dobro, kot so pričakovali.

Komentarjev 2
  • Nalim Cvagoms 08:14 18.avgust 2013.

    a bomo zopet gleali te nič vredno gotilno misloim da si bine sam sase dela reklamo za svoj bizniz na bledu joj koliko imamo sposobnih kuharjo ki so res že nekaj skos dali pa se ne mečejo ven tako kot ...prikaži več bine volčič .Povejte resnico zakaj ste razdrli pogodbo z Murkotom prosim pojaslilo .

  • Oxxo 13:41 17.avgust 2013.

    Koncept Gostilne je za Pro Plus strel v prazno... Tukaj so se pa lepo opekli!In mimogrede - Žurnal24 = zmagovalec tudi v prvi sezoni ni postal lastnik ampak NAJEMNIK lokala... z dovolj zahtevnimi pogoji Pro plus-a... ki so ...prikaži več tudi pripomogli k slabemu prometu.