Magazin > Bizarno
594 ogledov

Za igralca zaradi TV-umora zahteva ječo

sulejman veličastni Žurnal24 main
Sulejman Veličastni. Za igralca zahteva ječo, ker je v seriji ubil svojega sina.

Producenti turške serije Sulejman Veličastni morajo tolažiti gledalce, ki so bili šokirani nad delom, v katerem je Sulejman naročil smrt princa Mustafe. Oboževalci serije so jih zasuli s pismi, gledalec Hasan Kos pa je celo najel odvetnika, ki bo Sulejmana ovadil.

"Princa bi lahko rešili. Kako je lahko mirno gledal rablje, ki davijo njegovega sina?" se sprašuje užaloščeni gledalec, ki od ustvarjalcev serije zahteva tudi odškodnino zaradi duševnih bolečin, ki jih je utrpel med gledanjem umirajočega princa.

Prinčeva smrt pa do solz ni ganila le gledalcev, ampak tudi igralca, ki v seriji igra Sulejmana, Halita Ergença. "Ko je Mustafa zakričal 'oče', sem zajokal. Prizor smo morali posneti še enkrat," pravi zvezdnik.

Producenti so buren odziv pričakovali, novica o ovadbi pa jih je šokirala. "Gledalec je izgubil stik z realnostjo. Prepričan je, da liki živijo. Ne moremo mu dopovedati, da se moti," pravijo producenti.

Odziv je sicer presenetil tudi igralce, zlasti Ergença, ki ga ljudje na ulici napadajo in za njim kričijo, da je morilec. Mehmeta Günsüra, ki je igral Mustafo, pa ljudje na ulici ustavljajo in mu želijo, da bi počival v miru.

V serijo se preveč vživijo

Podobne zgodbe so se dogajale v 90. letih, ko je bila na sporedu priljubljena serija Santa Barbara. Gledalci bi storili vse, da bi bila Eden in Cruz spet skupaj. V cerkvah so zanju molili in plačevali maše. Podoben scenarij se je odvijal pred tremi leti, ko je Hrvate obnorela serija Larina izbira. Oboževalci so množično romali na lažni grob mornarja Jakova Zlatarja, ki ga je igral Ivan Herceg, in tam puščali cvetje in sveče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.