Magazin
145 ogledov

Za kolesarjenje s stilom

kolo
1/10
Shutterstock
Še malo, pa bo čas, ko boste sedenje na avtobusu zamenjali za kolesarjenje.

Prihajajo sončni toplejši dnevi, ki bodo stalili sneg na stezah in odprli sezono kolesarjenja po mestu. Med najpomembnejšo dodatno opremo takega kolesa spada košara ali športna kolesarska torba, ki nameščena na krmilo med vijuganjem po ulicah varuje vaše osebne stvari ali nadomešča nakupovalno vrečko.

Za vsak slog in kolo

Košaro ali torbo lahko popolnoma prilagodite slogu kolesa in vašemu načinu življenja, saj so na voljo tako romantične pletene košare kot sodobne športne različice z več funkcijami in žepi ali minimalistične košare iz gladke plastike.

Kapa za varno kolesarjenje

Čelada spada med obvezno opremo vsakega kolesarja, mlajšega od 14 let, na policiji pa njeno uporabo toplo priporočajo tudi odraslim. Strah pred tem, da boste sredi mesta v taki zaščitni opremi in običajnih oblačilih videti čudno, je odveč, saj je danes ponudba čelad, namenjenih mestnim kolesarjem, dovolj pestra, da boste z njo lahko dopolnili svoj slog oblačenja.

Na voljo so namreč tudi takšne, ki so videti kot običajna kapa ali klobuk, v vojaškem slogu, platnene, volnene ali celo prekrite s kristali swarovski (slog oziroma pokrivalo čelade lahko tudi menjujete). Zanje boste odšteli toliko kot za običajne športne čelade: cene modnih čelad za odrasle se gibljejo od 50 do 100 evrov, otroške pa stanejo nekaj deset evrov manj. Izgovorov za to, da na kolo sedete brez nje, zato zdaj nimate več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.